Even voorstellen,

 

Welkom op mijn website, fijn dat je een bezoekje komt brengen. Ik ben Annelies Blokzijl, 54 jaar en trotse moeder en oma. Ik woon in Winschoten en heb mijn praktijk aan huis.

DROMEN…DURVEN..DOEN!
Zo is het een paar jaar geleden voor mij begonnen. Ik wilde  graag kinderen helpen om zichzelf te ontdekken en weer in balans te komen. Bewust worden van het nu en genieten van het moment is mijn streven voor ieder kind. Allereerst ben ik begonnen met de opleiding docent

kinderyoga.  Tijdens deze lessen kwam ik erachter dat kinderen vaak een (in eerste instantie) onzichtbaar “probleem” met zich meedragen. Verschillende redenen kunnen de oorzaak zijn: weinig zelfvertrouwen, gepest worden, niet kunnen slapen of concentratieproblemen. Kortom ze waren lichamelijk en geestelijk uit balans. Ik wilde nog meer betekenen voor de kinderen, hun handvatten geven om weer in balans te komen en ik besloot de opleiding voor kindercoach te gaan volgen. Inmiddels heb ik deze afgerond en ik wil graag kinderen begeleiden. Ik combineer de gesprekken met oefenmateriaal, soms met yoga en meditatieoefeningen. Dit is afhankelijk van de interesse en de  leeftijd van het kind.  Ik sta positief in het leven en probeer dat ook over te dragen aan mijn omgeving. Mijn motto is: 'Wees lief voor jezelf dan kun je ook liefde geven aan anderen'. Af en toe moet je daarvoor even stil staan… leren…groeien... genieten en (door)geven. Kijk rustig verder op mijn website. Indien je vragen hebt; mail of bel mij gerust. Wil je (samen met je kind) een intakegesprek? Er is geen wachtlijst en het eerste gesprek is altijd gratis.