Workshops: Regenboog- Ki- Licht en Liefde- Kinderyoga

Regenboog workshop

REGENBOOG workshop. Speciaal voor HOOG SENSITIEVE kinderen. Leer omgaan met helder weten en helder voelen. Ontmoet andere hoog sensitieve kinderen en stel jouw specifieke vragen in deze workshop. In 1 middag ( 2 uur ) krijg je handvatten en inzichten en leer je omgaan met je hoog gevoeligheid. Ben je een Regenboogkind, een Nieuwetijdskind of  een hooggevoelig kind? Geef je op voor deze workshop en leer voelen wat voor jouw belangrijk is. Durf anders te zijn en ontdek je talenten!

Ki workshop

Ki; voor meer ZELFVERTROUWEN, KRACHT, ENERGIE en BALANS. Ki is onze levensenergie en zorgt ervoor dt we krachtiger en energieker in het leven staan.Deze Ki workshop is bedoeld om sterker te staan als persoon, dit leren we door Ki- en energie oefeningen. Ook komen balans- en power oefeningen aan bod.Deze zorgen samen voor een goede en energieke Ki stroom, zodat je sterker in je schoenen staat en de hele wereld weer aan kunt. Kom ook kennismaken met Ki! 

Licht en Liefde workshop

In deze workshop gaat het vooral over Licht en Liefde. Liefde voor jezelf en voor je overleden dierbaren. Je kunt vragen stellen en zelf een reading of healing ontvangen. Of je komt alleen  luisteren en genieten van de van ervaringen van de andere deelnemers. Ik zal zelf ook iets vertellen over mijn; " tekens vanuit de hemel".  Alles uit en door liefde. Wil je ook leren om in het licht te staan, durf je je open te stellen en te  luisteren? Dan kun je ontvangen! Kom  naar deze workshop, want deze workshop is  echt een cadeautje voor jezelf!

Kinderyoga workshop

Kinderyoga is een hele fijne manier om te leren hoe je je hoofd leeg maakt. Hoe je werkt aan zelfvertrouwen en hoe je leert om rustig in slaap te vallen. Bovendien is kinderyoga goed voor de balans tussen lichaam en geest en het is gewoon leuk om te doen! In deze workshop staat er één thema centraal. De workshop duurt 2 uur. Welkom!