Bij de meeste kinderen gaat het goed, gelukkig maar!  Maar af en toe kan ook jouw kind alle prikkels die elke dag maar weer binnen komen niet verwerken. Je kind heeft even tijd voor zichzelf nodig, net als wij volwassenen. Even stil staan…. leren…. groeien…. genieten en weer doorgeven! Als kindercoach kan ik hen helpen . Ik leer kinderen om de prikkels die binnenkomen te verwerken en op deze manier krijgen ze weer rust en ruimte  in hun hoofd en daardoor is er weer rust in het gezin. Kinderen leren bij mij zelf met oplossingen komen zodat we samen het probleem aan kunnen pakken. Ze leren dat ze goed zijn zoals ze zijn en ik geef ze weer zelfvertrouwen en leer hun om op zichzelf te vertrouwen.Je kunt mijn hulp bijvoorbeeld inschakelen bij: 

Hoog sensitieve kinderen

Kinderen met concentratiestoornissen

Kinderen met slaapproblemen

Kinderen met weinig zelfvertrouwen of weinig vertrouwen in anderen.

 

Ik werk holistisch en kijk dus naar het geheel.

Voor elk probleem is een oplossing.

Ieder kind is uniek en verdient dan ook een unieke aanpak!

Mail of bel mij en vraag naar de mogelijkheden.

 

Een kijkje in de praktijk

Dat is het mooie aan mijn praktijk. Ik pas altijd de sessies aan op wat iemand nodig heeft. Soms werk ik met handpoppetjes, andere keren spelen we situaties na met een houten familie. Of gaan we "de strijd aan met monsters". Ook kinderyoga gebruik ik regelmatig in de coach sessies.

Prikkelverwerking

Hoog sensitieve kinderen hebben baat bij prikkelverwerking, Door een creatieve opdracht of een opdracht buiten leren ze om hun hoofd weer tot rust te brengen

Slaaptraninig

Voor slaaptraining maak ik gebruik van mindfulness oefeningen en desgewenst Reiki.

Zelfvertouwen

Voor het vergroten van zelfvertrouwen doen we Ki oefeningen of werk ik met affirmaties of toverspreuken. Ook doen we rots en water oefeningen om het zelfvertrouwen te vergroten.

 

Veelzijdig, jazeker, maar zo fijn dat er altijd een manier is die bij jou kind en situatie past. 

 

 


Specialisatie.....HSP

Inmiddels ben ik gespecialiseerd in HSP. Hoog sensitief, betekent ook wel hoog gevoelig. Gevoelig voor geluiden, kleuren en geuren bijvoorbeeld. Soms is dat  best lastig, omdat je vaak niet begrepen wordt door anderen. Voel jij ook meer dan andere kinderen?  Voel je je daarom misschien buitengesloten of alleen? Weet je niet hoe je hier mee om moet gaan? Laat mij je helpen, ik kan je leren om te gaan met je hoog sensitiviteit. Ik leer je om het te zien als een gave en ik leer je hoe je andere mensen daar weer mee kunt helpen. Samen gaan we op zoek naar wat voor jou het beste voelt. Door oefeningen te doen en samen te praten komen we tot een oplossing die voor jou geschikt is. Vergeet het niet: jij bent uniek en je bent goed zoals je bent!

Volwassen coaching met of zonder Reiki

Ook als volwassene ben je van harte welkom. Als je  geestelijk en lichamelijk niet in balans bent kun je allerlei  klachten krijgen. Niet goed kunnen slapen, nek- en schouderklachten, hoofdpijn, huilbuien en woede uitbarstingen, om maar een paar voorbeelden te noemen. Wil je inzichten in je probleem en handvatten om weer verder te kunnen?  Neem dan contact op met mij. Ik kan je helpen om weer in balans te komen. Ik kijk holistisch, dus naar het hele verhaal en de mens erachter en daar pas ik dan het coach traject op aan. Er is altijd een manier die bij jou past.  Wees welkom voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Ik combineer soms de coach gesprekken met Reiki. Je kunt uiteraard zelf kiezen of je deze combinatie wilt en of het bij je past.