Luisterkind

Sta even stil…groei…geniet…en geef!

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de opleiding voor Luisterkind werker heb mogen doen. De Luisterkind methode is een CRKBO geregistreerde opleiding. Het is een hele fijne, interessante opleiding en ik ben blij dat deze opleiding op mijn pad is gekomen. Wat een energie en wat een liefde. Graag wil ik deze liefde en energie met jullie delen. De module geboortebegeleiding heb ik ook gevolgd, wat een geluk en wat een cadeautje om te mogen afstemmen op het ongeboren kindje.

 

Wat houdt de Luisterkind methode in?

 Een Luisterkind afstemming vindt op afstand plaats, een gesprek in de energie, van hart tot hart. Er zijn dus geen reiskosten, er is geen reistijd en er is ook geen locatie nodig. Er is ook geen begin- en eindtijd, ik neem de tijd die nodig is, net zolang totdat de vragen beantwoord zijn. Luisterkind is er voor iedereen! Groot en klein, oud of jong, ver weg en dichtbij.

 

Het is een prachtige methode om te ontdekken wat er in jouw onderbewustzijn leeft. Ik luister naar jou, zonder mening, zonder oordeel, ik ben er alleen voor jou. De antwoorden zitten in jezelf. Samen gaan we op zoek gaan naar jouw antwoorden.

 

Daarna leg ik alles vast op papier en ik stuur de afstemming per mail naar je toe. Eèn Luisterkind afstemming is voldoende om inzichten te krijgen en handvatten mee te nemen, waardoor je je pad weer kunt vervolgen. even stil staan, aandacht geven wat aandacht verdiend, tijd nemen om te groeien en dan kun je weer door op jouw levenspad. Een Luisterkind afstemming  kan aangevraagd worden door één van de ouders of door het kind zelf, als het 10 jaar of ouder is. Je kunt de vragen stellen die je wilt, bijvoorbeeld; Waarom is mijn kind zo boos?  Waar komt mijn onrust vandaan?  Wat is mijn volgende stap?  Hoe kan ik mijn kind helpen?  De antwoorden zitten in jezelf en ik kan helpen om deze "zichtbaar" te maken voor jou. Gun jezelf, of je kind dit cadeau. Ieder mens is uniek en verdiend een unieke aanpak! Wil jij ook gehoord worden? Laat mij dan naar je luisteren. Neem contact op via de mail om een afstemming aan te vragen of klik op onderstaande knop.


Specialisaties

GEBOORTEBEGELEIDING

 

Geboortebegeleiding bestaat uit vier gesprekken met jouw als moeder en eventueel met de vader, samen met mij en de baby.  Op de afgesproken tijd  ga ik in gesprek met het ongeboren kindje om te horen wat hij of zij te vertellen heeft.  Voorzichtig maak ik contact met de kleine.  De vragen die jullie hebben komen aan bod, maar ook welke wensen de baby heeft. Mijn taak is om te luisteren. Wat is er nodig? Hoe voelt de kleine zich? Wat kun je als moeder doen om de baby te helpen?

De afstemming  stuur ik jullie na ieder gesprek direct  toe per mail. Samen met je baby, hand in hand de zwangerschap door en samen voorbereiden op de bevalling. Hoe fijn is dat!  Wat een geluk dat dit mogelijk is en wat een mooi cadeautje! 

 

 

 

 

 

Afstemmen ziel / overleden dierbare


Afscheid moeten nemen van iemand die je dierbaar is, het valt niet mee. Verdriet mag verwerkt worden en vaak weet je niet hoe. Je had nog iets willen weten, iets willen vragen. Maar wat als je toch nog vragen kunt stellen aan je overleden partner, kindje of ouders! Ik kan je helpen om je in contact te brengen met hen en dan kun je vragen wat je wilt, zo kan deze afstemming helpen om het verdriet een plekje te geven. 

Levensbrug

Deze afstemming kan worden aangevraagd voor bijvoorbeeld  mensen die een dierbare hebben verloren, mensen met dementie, mensen in coma of voor mensen op de intensive care. Ook voor mensen voor wie het einde nadert kan een afstemming worden aangevraagd. Ik vorm dan de brug tussen beide partijen en ik mag op papier zetten wat de ander graag wil vertellen.


Kinderwens

Deze  afstemming kan door vrouwen aangevraagd worden die nog niet zwanger zijn geraakt ,maar dit wel graag willen. De afstemming is bedoeld om inzicht te krijgen in het waarom en wat er eventueel nog voor nodig is om zwanger te worden. Uiteraard is de afstemming geen garantie voor een zwangerschap, maar het kan je helpen om de juiste stappen te zetten. Ook vrouwen die zich afvragen of ze wel of niet moeten kiezen voor (nog) een kindje, kunnen door deze afstemming handvatten krijgen, zodat het hun helpt om de volgende stap te zetten.


 Geboorteverwerking

Vanaf 8 weken na de geboorte kan deze afstemming worden aangevraagd. Als de baby bijvoorbeeld veel huilt, niet goed drinkt of niet goed slaapt. Hoe heeft de baby de zwangerschap en de bevalling ervaren? Wat is er nodig voor de baby, om in balans te komen? Ik ga graag met jullie baby in gesprek en schrijf alles op wat hij of zij te vertellen heeft. Dit gesprek mail ik jullie dan na de afstemming toe. Bijzonder mooi toch om te horen wat jouw kind te vertellen heeft!