Luisterkind

Sta even stil…groei…geniet…en geef!

 

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de opleiding voor Luisterkind werker heb mogen doen, deze is inmiddels bekroond met een diploma. De Luisterkind methode is een CRKBO geregistreerde opleiding. Het is een hele fijne, interessante opleiding en ik ben blij dat deze opleiding op mijn pad is gekomen. Wat een energie en wat een liefde. Graag wil ik deze liefde en energie met jullie delen. Luisterkind is een prachtige methode om te ontdekken wat er in jouw onderbewustzijn leeft. Ons innerlijk vermogen is groot, laat je verrassen door je eigen kracht en inzichten. Als Luisterkind werker maak ik contact met jouw innerlijk en ik luister naar wat jij te vertellen hebt. Zonder mening, zonder oordeel, ik ben er alleen voor jou. Je kunt een afstemming voor jezelf aanvragen of voor je kind. Misschien wil je graag weten of je kind in balans is, of juist weten waarom niet. Wat is er voor nodig? Hoe kun je helpen? De antwoorden zitten in jouw kind zelf. Samen kunnen we op zoek gaan naar de antwoorden. Luisterkind is er voor iedereen en voor elk probleem.

 

Eèn Luisterkind afstemming is voldoende om inzicht te krijgen en handvatten mee te nemen, waardoor je je pad weer kunt vervolgen. even stil staan, aandacht geven wat aandacht verdiend, tijd nemen om te groeien en weer door op jouw levenspad. Ik kan jou helpen. Vraag nu een Luisterkind afstemming aan.

 

Neem contact op via de mail om een afstemming aan te vragen of klik op onderstaande knop.


Specialisaties

Levensbrug

Deze afstemming kan worden aangevraagd voor bijvoorbeeld ongeboren kinderen of voor mensen die een dierbare hebben verloren, mensen met dementie, mensen in coma of voor mensen op de intensive care. Ook voor mensen voor wie het einde nadert kan een afstemming worden aangevraagd. Ik vorm dan de brug tussen beide partijen en ik mag op papier zetten wat de ander graag wil vertellen.


Kinderwens

Deze afstemming kan worden aangevraagd door vrouwen die bijvoorbeeld een miskraam hebben gehad of een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Ook door vrouwen die een doodgeboren kindje hebben gekregen kan er een afstemming worden aangevraagd. de afstemming kan helpen om te verwerken wat er mis is gegaan.

De afstemming kan ook door vrouwen aangevraagd worden die nog niet zwanger zijn geraakt ,maar dit wel graag willen. De afstemming is bedoeld om inzicht te krijgen in het waarom en wat er eventueel nog voor nodig is om zwanger te worden. Uiteraard is de afstemming geen garantie voor een zwangerschap, maar het kan je helpen om de juiste stappen te zetten.


 Geboorteverwerking

Vanaf 8 weken na de geboorte kan deze afstemming worden aangevraagd. Als de baby bijvoorbeeld veel huilt, niet goed drinkt of niet goed slaapt. Hoe heeft de baby de zwangerschap en de bevalling ervaren? Wat is er nodig voor de baby, om in balans te komen? Ik ga graag met jullie baby in gesprek en schrijf alles op wat hij of zij te vertellen heeft. Dit gesprek mail ik jullie dan na de afstemming toe. Bijzonder mooi toch om te horen wat jouw kind te vertellen heeft!

 


ZOMERACTIE    Luisterkind afstemming tot 1 September

LUISTERKIND ACTIE!
LUISTERKIND ACTIE!

Heb je vragen, aan jezelf? Of vragen betreft je kinderen? Wil je inzichten en handvatten? Weet je niet hoe het verder moet? Kun je niet slapen? Hier is je oplossing! Ik kan je helpen om je vragen te beantwoorden. Gun jezelf of je kinderen een cadeautje en vraag nu een Luisterkind afstemming aan. 


Tijdens deze Zomeractie kost een afstemming €40,= ( normaal €55,=) de actie is geldig tot 1 September.