- mijn doel van het coachen van de kinderen is, om jouw kind weer blij en gelukkig te laten worden., zodat hij of zij weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet kan zien! -

Coaching in combinatie met actieve oefeningen

 

Waarom deze combinatie? Ik heb ontdekt dat kinderen prima een gesprek aan kunnen gaan, maar na ongeveer 15 minuten afgeleid zijn. Daarom doen we tussendoor een actieve oefening zoals: ademhalingsoefeningen, balansoefeningen of een zintuigspelletje, aangepast aan jou kind. Zo werken we aan vertrouwen en zelfvertrouwen. Ieder kind verdiend een uniek traject omdat iedereen nu eenmaal uniek is. 

 

De oefeningen zijn bijvoorbeeld:

- Kun je  stilzitten als een kikker? (Om tot rust te komen)
- Kun je de oefening “de hond” doen? (Voor het loslaten…)
- Kun je boos kijken, of juist blij? ( emotie tonen)
- Blaasoefeningen (concentratie, ademhaling)

- Meditatieoefening met bijvoorbeeld muziek

- Rots en Water oefeningen

- Mindfulness oefeningen

 

 


Kindercoach Annelies is er ook voor pubers!

Als puber wordt er veel van je verwacht. Vaak kun je of heb je geen zin om aan die verwachtingen te voldoen of weet je gewoon niet hoe!

Zie je het even niet zitten? Heb je een hulpvraag en kom je er niet uit? Bel, mail of app mij gerust of maak online een afspraak. Dan kunnen we samen een oplossing zoeken! Je kunt bij mij terecht met alle vragen, samen zoeken we naar een oplossing.

Ik kan bijvoorbeeld hellen bij:

Boosheid, weinig zelfvertrouwen, paniekaanvallen, faalangst, pesten of gepest worden. Ook voor jou vinden we samen een oplossing. 

 

 

Tijdens de coach gesprekken van ongeveer 45 minuten per keer gaan we kijken welke handvatten voor jou geschikt zijn en hoe je daarmee verder kunt.

Na 1-4 gesprekken komen we samen tot een oplossing en kun je weer verder groeien naar een sterke volwassen persoon die vol zelfvertrouwen en met beide benen op de grond staat!  Kijk vooruit en niet achterom, sta even stil.....groei....geniet en geef!

Meditatie

 

Mediteren kun je leren!

 

Het is een vreemde tijd. Er komt veel op ons af en wij moeten zorgen dat we de balans houden in ons leven. School, werken, leren en daarna weer tijd maken om te ontspannen. Door te leren mediteren, kun je je hoofd leegmaken en ontspannen de dag beginnen of juist ontspannen in slaap vallen. Vertel mij wat voor jou of jouw kind past. Ik schrijf dan een persoonlijke meditatie!  Denk niet dat is niets voor mij, ook jij kunt het leren! Gun jezelf en je kind dit cadeautje!