Even voorstellen,

 

Welkom! Fijn dat je een bezoekje komt brengen op mijn website. Mijn naam is Annelies Blokzijl. Samen met Willem woon ik in het mooie Oldambt. Ik ben een trotse moeder en schoonmoeder en bovendien oma van drie kleinkinderen. Ik ben coach voor kinderen en volwassenen. Ook ben ik Luisterkindwerker. Voor het coachen heb ik mijn praktijk aan huis. Wil je een Luisterkind afstemming aanvragen kijk dan even op deze website onder het kopje Luisterkind.


DROMEN…DURVEN..DOEN!
Zo is het een paar jaar geleden voor mij begonnen. Ik wilde  graag kinderen helpen om zichzelf te ontdekken en weer in balans te komen. Bewust worden van het nu en genieten van het moment is mijn streven voor ieder kind. Allereerst ben ik begonnen met de opleiding docent Kinderyoga.  Tijdens deze lessen kwam ik erachter dat kinderen vaak een (in eerste instantie) onzichtbaar “probleem” met zich meedragen. Verschillende redenen kunnen daar de oorzaak van zijn: weinig zelfvertrouwen, gepest worden, niet kunnen slapen of concentratieproblemen bijvoorbeeld. Kortom ze waren lichamelijk en geestelijk uit balans. Ik wilde nog meer betekenen voor de kinderen en hun handvatten geven om weer in balans te komen. Ik besloot de opleiding voor kindercoach te gaan volgen en heb deze afgerond. Ik combineer de coach gesprekken met oefenmateriaal en soms met yoga en meditatie oefeningen. Dit is afhankelijk van de interesse en de  leeftijd van het kind. Ook als puber en volwassene kun je bij mij terecht. Heb je een hulpvraag en kun je het zelf niet oplossen bel, app of mail mij en dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken. Ik sta positief in het leven en probeer dat ook over te dragen naar mijn omgeving. Mijn motto is: 'Wees lief voor jezelf dan kun je ook liefde geven aan anderen'. Af en toe moet je daarvoor even stil staan… leren…groeien... genieten en (door)geven. Kijk rustig verder op mijn website. Indien je vragen hebt; mail , app of bel mij gerust.

Uitleg van het logo

De grote vlinder staat voor mij als coach en Luisterkindwerker. De kleuren geven aan, dat jullie allemaal welkom zijn, jongen, meisje, oud, jong, groot en klein, ver weg of dichtbij. Iedereen die gehoord wil worden is welkom! De kleine vlindertjes staan voor iedereen die even aanhaakt, handvatten meeneemt en dan weer weg fladdert om zijn of haar pad weer te vervolgen. Even stilstaan bij wat er is en het aandacht geven en daarna weer verder groeien en genieten. Het klavertje vier staat voor geluk, ik ben een gelukkig mens en ik ben dankbaar dat ik luisteren mag naar diegene die mijn hulp inroepen. Het rode hartje staat voor liefde, liefde voor jou en liefde voor mij. Samen gaan we op zoek en komen we tot een oplossing, want samen staan we sterk. Ik zet mijn hart open voor jou, zet jij jouw hart open voor mij?