geluk

geluk · 22. mei 2021
Het getal 11, is het een gekkengetal?
Wat een geluk hadden wij op Ameland. Heerlijk weer, zon, zee en strand. We vieren dat we 11 jaar samen zijn. Elf is een gekkengetal en dus konden wij gek doen!
geluk · 07. maart 2021
Met een lach en een traan
Soms moeten we accepteren dat dingen anders lopen dan we voor ogen hadden. Wat blijft zijn de mooie herinneringen.
geluk · 27. februari 2021
Wat is er mooi aan de Lente?
7 manieren om van de Lente te genieten! De afgelopen weken leek het wel Lente! Wat doet dit met jou? In deze blog vind je 7 manieren om van de Lente te genieten.
geluk · 20. december 2020
Licht en Liefde meditatie
Hier is een korte meditatie voor jou, waarin je Licht en Liefde krijgt aangereikt, die je mee mag nemen naar 2021.
geluk · 24. oktober 2020
Dolfijnen zijn buitengewoon intelligent, vriendelijk, grappig, speels en zitten vol verassingen. Ze genieten van hun leven en ze zijn vrolijk en geaard. Dolfijnen vertrouwen altijd op hun intuïtie en dat brengt ze waar ze willen zijn. kun jij nog vertrouwen op je intuïtie?
geluk · 20. september 2020
Spiegeltje....spiegeltje.......wát zie je eigenlijk als je in de spiegel kijkt?
geluk · 20. augustus 2020
Wil jij ook weer gelukkig worden? Wat is dat nou voor een rare vraag; Wil jij ook weer gelukkig worden? Mooie titel, maar wie wil dat nou niet? En hoe dan? Wat is geluk eigenlijk? Wat heb JIJ nodig om geluk te ervaren? Wat is geluk? Voor de één is het een zonnige dag en voor de ander een schip met goud. Vraag jij je weleens af wat jou gelukkig maakt? Of vind je dat je geen tijd hebt om daarbij stil te staan? Laat staan dat je tijd hebt om gelukkig te zijn! Er is zoveel te doen; werk,...